Dove Color Care Daily Treatment Conditioner


Jeg fik disse balsam-prøver her forleden og tænkte at det var da super lækkert at der så kan gå lidt længere tid inden jeg skal have købt mig en ny. Så det var i starten lidt et plaster på såret fordi jeg stod og var ved at løbe tør. Men nu fortryder jeg at jeg ikke havde den store forventning til disse, for OMFG!!! Den er møg lækker!!!

Jeg er normalt ikke nogen stor fan af Dove, da det plejer at udtørre mit hår og gøre det ufatteligt elektrisk, men jeg må ærligt sige at jeg har ændret mening. Mit hår har aldrig - og her mener jeg virkelig ALDRIG - været så lækkert og blødt efter brug af balsam som nu. Plejer at mene at de balsamer/kure der følger med i hårfarver er de bedste, men de når ikke denne til sokkeholderne. Jeg bare se om jeg ikke kan finde denne i butikkerne, for det skal meget være min fremtidige balsam! Dét er sikkert!

Nogen der har set den i butikkerne? Please? :D *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg har set dem i Føtex, mener jeg det var :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja der så jeg den også i dag. :) Dejligt.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)