Jeg vil gerne opleve en rigtig Spa en dag


Jeg ser efterhånden flere og flere bloggere der deler skønne billeder fra deres oplevelse i forskellige spa's, og jeg bliver bare så misundelig hver gang. :D Jeg laver så ofte som muligt spa-dage herhjemme, men da jeg hverken har badekar eller et sted hvor man kan ligge i ro og fred med en ansigtsmaske og beroligende musik, så bliver det bare aldrig helt som en rigtig spa. Så jeg har stadig den oplevelse til gode. Og hvis jeg fik muligheden for det, så ville jeg virkelig gerne prøve det. Ville være så dejligt og afslappende.

Jeg ved at der er et par lækre steder her i DK, og det er måske især Comwell jeg godt kunne tænke mig at prøve. Har nogle af deres produkter og dem er jeg virkelig glad for, så kunne forestille mig at det også er et lækkert sted at besøge. Men det kunne selvfølgelig også være lækkert at tage udenfor landets grænser og gøre det til en lille mini-ferie i en forlænget weekend. Måske Sverige eller Norge kunne være lækkert. Har aldrig været i vores nabolande, så det er måske en mulighed. :D

Men under alle omstændigheder så kan jeg godt mærke at jeg snart trænger til at komme lidt på en "ferie". Godt nok er det ikke noget jeg har mulighed for lige pt, men måske til næste sommer. Men nu ser vi. Har aldrig rigtig boet på et luksus hotel med spa og andre fornøjelser - men kun et motel eller mindre hotel, så det skal jeg altså opleve bare én gang i mit liv. Og til den tid vil jeg finde det helt rigtige spa-hotel på hotelspecials. Det er en side hvor de har samlet lækre hoteller og destinationer i Nordeuropa. Så det bliver nemt at finde det helt rigtige.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)