Dagens Foto - Del en Cola (eller to) med mig!


Jeg køber meget sjældent den dyre Coca Cola, men det sker en gang imellem, og når der er disse sjove navne-mærkater så er det jo lidt skægt en gang imellem. Jeg har endnu ikke kunne finde en med mit fulde navn, og så bliver man jo nødt til at købe en med hver del af det. :D

Er der nogle af jer derude der har fundet en med "Anne-Mette" på? Altså skrevet præcis sådan med bindestreg og store bogstaver begge steder?English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Har endnu ikke set dit navn helt, men ved den findes! Skal nok købe den til dig hvis jeg ser den ;) jeg ville også gerne have mit navn :(

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)