BLACK MASK!


Åhh hvor har jeg dog bare gerne ville have en ny black mask, men har ikke turde købe en, da der har været mange uægte i omløb, og var ret sikker på at den jeg havde også var en af dem. Så har ikke rigtig vidst hvor jeg skulle skaffe mig en fra. Jeg har ikke rigtig ville bruge min - ikke fordi jeg var bange for at det var en af de uægte - men fordi jeg ikke har ret meget tilbage. Har måske til en gang mere, så da jeg kiggede ind forbi Perfect Body hvor jeg også har mine hårfjernings-"handsker" fra, så jeg at de havde den i deres sortiment. Jeg valgte derfor at få den med hjem også. Og jeg har virkelig ikke fortrudt. For den har det mærke som de har skrevet rundt om på nettet at den ægte har, så jeg er virkelig glad. :D

Nu skal der virkelig hygges med den bedste black mask jeg har prøvet. :) Og jo jeg har prøvet den der hedder "Blackhead Killer", men jeg er virkelig træt af at den kun fåes i de der dumme "poser". Så hellere i en tube som denne. Det sviner ikke så meget og så er der også til flere gange. Så jeg ser frem til en masse skøn smerte. :D Ved der er mange der hader denne maske netop pga. smerten, men jeg synes faktisk det er lækkert. Så kan man mærke at man lever. *Hehe* Og huden føles også bare så lækker bagefter.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)