En test viste sig at være en succes


Ja jeg besluttede mig for at teste noget i dag, som jeg håbede ville lykkedes, da jeg gerne ville have det blev en del af julekalenderen i år, og ved I hvad? DET BLEV SUPER FEDT!!!! :D Så den succes bliver nu gemt og brugt til julekalenderen. Nu skal der bare laves flere af slagsen. Kan I gætte hvad det er ud fra billedet? *Hehe* Burde ikke være så svært.

Men derfor har der været stille på bloggen, fordi det tog alligevel ret mange timer både at optage og redigere. Men det har været tiden værd. :D Helt klart. I kan godt glæde jer til december allerede.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)