Skønne Instagrammere #4


Jeg elsker virkelig Instagram, og jeg får også lidt inspiration af folk derinde fra. At man kan følge folk helt tæt på og snuse til deres liv synes jeg er super spændende. :D Og så har man også mulighed for at lede efter inspiration via hashtag-søgning, og det synes jeg altså er super lækkert. Så ja jeg bruger gerne meget tid på Instagram-appen. :P
I den anledning synes jeg da lige at jeg ville dele nogle af mine favorit-brugere med jer. Der kommer flere hele tiden og jeg vil løbende smide dem herind. :)

Denne gang har jeg valgt at fremhæve Mie og hendes skønne billeder på Instagram. Hun er blogger og oplever en masse spændende på Djævleøen. Kan godt misunde hendes mange ture i Tivoli og andre hyggelige steder, for sådanne har vi ikke her på Sydfyn. Super sød ung kvinde, som har hjertet på rette sted hvis I spørger mig. Så hun er også klart et follow værd.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)