Cosmo og jeg hygger os på Altanen


Sidder lige og surfer lidt på altanen imens Cosmo ligger og slanger sig på sin trone. :D Vi nyder at det er en smule køligere her til aften. Mangler dog at finde på noget aftensmad, så burde snart smutte ind i køkkenet og kokkerere. Skal tidligt op i morgen og på sygehuset, så kan jo ikke sidde her hele aftenen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Ihh, det ser hyggeligt ud! - er helt vild med Cosmos hylde! :)
  Jeg gad virkelig godt have en altan :)

  xoxo, smarstrand.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det også. :D Åhh og han elsker den virkelig også. :)
   Mht altan så tror jeg ikke at jeg kan undvære en igen når nu jeg har prøvet at have en.

   Slet
 2. Haha der ligger han godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør han nemlig. :D Lige indtil han vælter ned.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)