Mine bedste Gadgets lige nu


Jeg er egentlig ikke den store gadget-person - troede jeg - men når jeg kigger rundt og ser hvad jeg altid tager med mig i tasken når jeg skal nogle steder, så kan jeg godt se at jeg faktisk har en del med mig hver gang. Mobilen har jeg selvfølgelig med mig. Jeg bruger den til opkald, SMS'er, til at tjekke de sociale medier og så blogger jeg også fra den en gang imellem. Stativet mobilen sidder i på billedet bruger jeg faktisk kun herhjemme. Nogle gange tager jeg det dog med mig, hvis jeg har planer om at bruge mobilen til at optage videoer med eller tage billeder hvor jeg skal være sikker på at mobilen bliver holdt stille. Det er virkelig lækkert og man burde faktisk bruge det noget mere. :D

Jeg går heller ikke nogen steder uden min powerbank længere. :) Det er rart lige at kunne oplade sin mobil en 30-40% hvis nu man kan se man får den brugt meget inden man kommer hjem igen. Ville dog ønske den kunne lade mobilen helt op, men sådan er det desværre ikke, men derfor kan jeg nu efter at have haft den i noget tid ikke undvære den.

Min lille højtaler er simpelthen også bare et musthave. :D Den er skide praktisk hvis man vil høre lidt musik fra iPod eller mobilen når man er i bad, ligger og soler sig nede i haven eller hvis man sidder et sted og hygger med nogle venner og der ikke er adgang til musik ellers. Den har en fantastisk lyd og bas og kan spille overraskende højt. Og så hedder den "GIZMO". :D Det er jo bare meant to be.
Hvis ikke jeg skal bruge min lille højtaler, men derimod skal høre musik uden at forstyre andre, så er et par hovedtelefoner et must. Disse kan I læse mere om i morgen da indlægget om dem kommer op.

Jeg fik min iPod for nogle år tilbage og den er faktisk ret praktisk at have med på farten. Den fylder ingenting og så er den jo nem at have siddende i sportsbh'en så man ikke får tabt den. Jeg har den gerne med mig hvis jeg skal køre i bus eller hvis jeg ligger og læser en bog og gerne vil have lidt musik i baggrunden. Ja spørg mig ikke hvordan jeg kan koncentrere mig om begge dele, men det lukker andre lyde ude og så kan jeg koncentrere mig bedre om at læse nogle gange. :D

Sidst men ikke mindst, så er der jo mit kamera. Jeg er virkelig glad for at jeg fik købt dette da jeg gjorde det. Jeg bruger det både til mine vlogs og mange af de billeder der kommer på bloggen. Det er super lækkert og så elsker jeg at det har en flipskærm, så man kan følge med i hvor i billedet man befinder sig når man sidder foran lisen.

Det var så de gadgets som jeg lige pt. har som mine favoritter. Hvilke har I som I ikke mener I kan leve uden nu hvor I har dem?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)