Fryyyyyyser!


Har af en eller anden årsag virkelig bare frosset i dag. Her er sindsygt koldt og jeg nægter altså stadig at tænde for varmen. Men jeg er hoppet ind i sengen efter jeg fik ordnet alt det jeg skulle i dag og vil nyde resten af dagen herinde. Desværre er mit TV ikke nyt nok til at kunne modtage digitale kanaler, MEN jeg har en lille mini notebook som er koblet til med HDMI kabel og jeg vil på den smide nogle serieafsnit, og så se dem på TV'et. :D Lyder det ikke bare som en super hyggelig idé? :D *Hehe* Jeg tænder også lidt stearinlys herinde for at skabe noget varme og så vil jeg finde de tykke vinter-hygge-sokker frem og rigtig putte under dynen.

Men jeg var faktisk lige ved at tro at jeg ikke kunne hygge herinde, da der nær var sket et uheld da jeg skulle smide mine højtalere om bag skærmen. Den holder som TV'et hænger på brokker sig lidt. Ikke fordi TV'et er specielt tungt, men nu er vores vægge altså ikke helt egnet til at have ting hængende på - skodbygning. Så jeg er bange for at det en dag giver op og TV'et ryger ud af væggen og laver et kæmpe hul i væggen. Jeg har været henne og kigge efter en ny holder, men synes det er svært. Skal jeg hen og købe en, så overvejer jeg en ind til stuen også, men ved det ikke helt. Der var en der foreslog dem af mærket vogels, men synes de er svinedyre. De ser gode ud, men... jah.. Jeg må bare krydse fingre for at den mit TV hænger på nu holder.

Nu vil jeg læne mig tilbage og hygge sammen med Prinsen under dynen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Sender en masse varme tanker over på den anden side af fyn til dig.. <3
  Håber du har haft en hyggelig aften på tråds af alle de svære tanker..
  Ser rigtig hyggeligt ud.

  Krammer. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Det blev desværre ikke rigtig bedre. Har næsten ikke sovet i nat pga. mareridt og fordi jeg ikke har kunne holde noget mad i mig.

   Slet
  2. Fo fanden altså.. Har du fået ringet på kommunen i dag eller? <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)