Glas Skålen


Kan I huske at jeg har nævnt at jeg gerne vil holde en tøseaften på et tidspunkt med lækre drinks og lækker mad? Drinksglas fik jeg hjem via Barlife og det samme gælder disse smukke serverings glasskåle. Jeg knus-elsker dem allerede og de har den perfekte størrelse til forret eller desserter. :D Yaih! De har så mange lækre ting og det er absolut ikke det sidste jeg skal have derinde fra - det er helt sikkert.

Jeg ville gerne have nogle ovale tallerkner til disse skåle eller bare nogen der var lidt pænere end de skåret jeg har. Men indtil videre kan de godt bruges. Det kniber måske mere med hovedretten, for de tallerkner er virkelig ikke særligt kønne. Men nu har jeg ikke planer om en tøseaften lige indenfor den nærmeste fremtid, så jeg har tid til at finde nogen. De skal være hvide men måske med lidt mønster i kanten eller noget. Ved IKEA har nogen rigtig fine nogen, men ved ikke helt om det er lige det jeg søger. Tiden må vise hvad jeg finder ud af. :D

Hvad siger I? Er skålene ikke bare fine?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)