Hvad vil du gerne være til Halloween?


Nu varer det ikke længe før det er Halloween og det er noget jeg glæder mig til hvert år. :D Jeg plejer at være irriteret over at det de sidste par gange ikke er faldet på en weekend, da jeg jo gerne ville fejre det på selve dagen, men i år ligger dagen heldigvis på en fredag. Men så er det desværre sådan at jeg i år ikke skal noget. Og det er jeg virkelig ked af. For det kunne da være super fedt. Kunne selvfølgelig holde noget selv, men det kræver også bare meget energi at stå for den slags, og det kan jeg mærke at jeg ikke har.

Men skulle jeg til noget halloween fest så ville jeg meget gerne være udklædt. Jeg elsker at lave udklædningen selv og det ville jeg nok også gøre i år hvis det var, men kunne jeg finde noget fedt jeg kunne passe, så måtte det gerne være noget alla de 5 kostumer jeg har fundet frem her. Det er 5 vidt forskellige ting, men jeg synes alle er super fede. Zombie er jo en klassiker. Så den er der jo ikke så meget at sige om. Elsker at man en gang imellem kan gå lidt amok og være lidt blodig. *Hahahaha* De næste to er sådan meget uskyldige. Jeg elsker skovnymfen og den er perfekt nu hvor jeg er wiccan og den græske er jeg jo interesseret i fordi jeg stadig er ret fascineret af søjler, Grækenland og deres arkitektur. Piraten er igen en klassiker såvel som heksen, men det er to ting som man aldrig kommer helt galt i byen med.
I kan finde udvalget af kostumerne her.

Skal I fejre Halloween og hvad skal I eventuelt så være udklædt som?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Jeg er altid kat når jeg klæder mig ud haha :P Kald mig en Crazy Cat Lady ;-)


  Tjek gerne min blog ud hvor du lige nu kan vinde en kalender, som du selv designer: http://www.voresboble.dk/personligalmanak/

  Vinderen trækkes imorgen :-)
  /Amalie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kat er da også en klassiker. :D Den kommer man aldrig galt i byen med.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)