OOTD - Feminin "Biker" StilTørklæde fra Asos | T-shirt fra Zizzi | Leggings fra Føtex | Støvler fra Spartoo

Det er efterhånden noget tid siden at jeg har lavet et outfit indlæg, så tænkte at det skulle jeg da lige gøre i dag. Jeg har taget mine leggings med læderlook i brug, men de er meget store i livet, så indtil jeg får tid til at sy dem ind, så har jeg taget en sikkerhedsnål i brug. Ikke særligt praktisk, men den holder forhåbentlig indtil jeg kommer hjem fra kursus i aften. :D *Fingers Crossed*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Det er virkelig et sødt sæt.. Har du ikke tabt dig søde?? <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej tror faktisk jeg har taget på... Men må skjule det godt så :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)