Weekenden er her!


Skøn skøn start på weekenden. :D Fik lavet de videoer jeg skal bruge til julekalenderen, fik handlet og gjort rent. Så nu kan lørdagen bare komme an. Eller hele weekenden faktisk. Skal læse en del og lave noget julepynt til min mor. Håber jeg når en masse så jeg kan sætte flueben ved det også og være færdig.

Og apropos julepynt så er jeg så småt begyndt at gøre klar til det herhjemme. Det bliver ikke så vildt alligevel, men har valgt at holde det simpelt og feminint så det passer ind i min boligstil. :D Det bliver så godt. Næste weekend (dvs. ikke denne) pudser jeg vinduerne og begynder at pynte dem. Bliver nok som jeg har gjort de sidste par år, men ved det ikke helt endnu. Tiden må vise hvad jeg beslutter.

Fik også lige købt en hårfarve i dag - nu de er på tilbud - og tror I så ikke at jeg opdager at en eller anden idiot har skiftet om på indholdet? Indholdet var den farve jeg normalt bruger, men den bliver for mørk nu hvor jeg gerne vil køre det i en lidt lysere brun. Så jeg blev en anelse irriteret. Derfor smuttede jeg ned og fik den byttet med det samme. Håber så bare at farven er den jeg ønsker når jeg farver min udgroning næste gang. Det bliver lidt mærkeligt at se på det første stykke tid, da udgroningen jo ikke bliver mørk længere, men skal have lavet lidt reflekser en gang i starten af næste år så der kommer lidt mere spil i håret.

Nå, men nok om det. :P Jeg vil læne mig tilbage i sofaen og stene lidt serie. :D Ha' en fantastisk start på weekenden, og jer der skal fejre J-Dag - hæld lige en enkelt i svælget for mig. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)