Jeg havde brug for at komme ud i dag!


Troede aldrig jeg var kommet afsted i dag. Har haft det virkelig skidt siden jeg stod op og har været hårdt ramt af migræne (den er ikke helt væk endnu) og virkelig øm hals. Men afsted skulle jeg altså. Så jeg tvang mig selv i bad og igang med at gøre mig klar.

Blev hentet af et par af de skønne kvinder fra kurset og så stod den ellers på hygge sammen med dem alle sammen. Vi fik snakket rigtig meget - og måske også liiiidt for meget, for vi endte med at sidde længere end de to timer vi ellers har fået sat af til vores møder. Og det irriterede også min far, da han skulle hente mig bagefter. Jeg havde ellers sendt ham en besked om at vi blev forsinket, men da han ikke havde sin mobil med, så fik han den ikke, og kørte derfor sur hjem. Men det kunne jeg jo ikke vide! Han kom dog og hentede mig da jeg fik snakket med min mor. Så var lige nede hos dem til aftensmad og hjalp hende med at bestille noget på nettet.
Skulle egentlig også have haft noget mad med hjem, men jeg glemte både frikadeller og risalamande ude hos dem. Så må se om jeg kan få min far til at komme forbi med det i morgen eller op til weekenden.

Er hjemme hos mig selv igen, og kan godt mærke at halsen har det lidt strengt efter de mange timer med snak, hosten og grin. Så overvejer en kop te, men ved ikke om jeg gider, da jeg egentlig også bare gerne vil i seng. MEN! Der kommer "The Matrix" her senere, og den havde jeg faktisk plan om at se i går, men da min DVD-afspiller er afgået ved døden, så kunne jeg ikke se den, medmindre jeg fandt en online version af den, og det gad jeg ikke bruge min tid på. Men tror jeg vil se den i aften og så må jeg finde de to sidste i morgen og se dem på computeren. :D Så det bliver sent inden jeg kommer i seng. Så den te kan måske godt komme på tale alligevel. Kræver bare at jeg får lettet røven og kommer ud og får det lavet. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)