Dagens Makeup Look - You Picked....


Jeg spurgte på Twitter og Facebook i går hvilken farve folk ville se mig lave et look med i dag, og størstedelen valgte farven lilla. :) Så her er looket. Det er ikke blevet så vildt og prangende som jeg egentlig havde planlagt, da jeg har den vildeste migræne i dag og øjnene konstant løber i vand. Så mulighederne var ikke så store. Derfor er det blevet et meget simpelt look men stadig med farven lilla. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Kunne du evt lave et indlæg om makeup penslerne.. ???
  Jeg indrømmer at jeg ikke ejer en eneste og efter at ha set dine videoer er jeg nysgerrig..
  Hvor er de købt, hvilke er bedst, hvad koster de osv.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan se jeg ikke direkte har skrevet hvor de er fra og hvilke jeg foretrækker, så det kan være jeg alligevel skal lave et indlæg om det. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)