Underholdende aften

Ja jeg skal altså sidde og hygge med det fredags slik jeg købte i går, men ikke fik spist og en kop Cafe au Chocolat. :D Der kommer nemlig "Danmark har Talent" og det har jeg glædet mig meget til. Super hyggelig lørdags-underholdning. Og derefter vil jeg se lidt mere af de "X-Men"-film jeg er igang med. :) Medmindre jeg beslutter mig for at starte på min anden bog for året. Men tror ikke jeg har hoved til det i dag. Men tiden må vise hvad der skal ske. Til at starte med er det i hvert fald TV2 der får min opmærksomhed.

Derudover så sidder jeg stadig og rydder op på min Facebook væg. Det tager tid, men det bliver rart når det er gjort. Så kan jeg starte på en frisk. Skal ikke bruge brugeren til andet end at styre min Facebook side til bloggen her, samt at have bare en smule kontakt til folk jeg ikke snakker med til hverdag.

Hvad med jer? Skal I se skod-håndbold eller bliver det Talent? Eller noget helt tredje. :P

Translate posts in the bottom of my site

9 kommentarer:

 1. Jeg så først VM håndboldskamp og derefter Talent. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Troede det blev sendt på samme tid. :P Der kan man bare se. :D

   Slet
 2. Jeg så både Håndbold og Talent.. men må indrømme at de Danske Herre har mere Talent.. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Troede det blev sendt på samme tid. :P Der kan man bare se. :D Og ja der er sku nok mere talent i dem end dem i selve programmet. Det er en smule skuffende, men der er også nogle virkelig positive overraskelser. :D

   Slet
  2. Jeg har sådan en yousee plus box, så vi kan både spole tilbage og optage og det bruger jeg flittig :D

   Slet
 3. Jeg har haft besøg af 5 gode veninder, som har været her for at fejre min 25 års fødselsdag :) Så jeg har haft en rigtig hyggelig aften med masser af snak og grin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aih jamen tillykke med det da. :D Og skønt med sådan en aften.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)