Dagens Aftensmad - En af mine favoritter!

Som overskriften siger, så er dette en af mine favoritter. Nemlig en skøn salat med noget frisk pasta. Altså en pastasalat. :D Til selve salaten har jeg brugt et alm. iceberg, agurk, forårsløg, mozzarella og æg, og selve pastaen er frisk båndpasta vendt i noget monet-sauce tilsat noget muskat-nød og hakkede løg. Udover har jeg hældt lidt italiensk salat-dressing. MUMS!!!! Ikke skide sundt, men heller ikke skide usundt. Og så smager det bare skide godt. :D Og det er super nemt at lave. I like it - I like it a lot.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

8 kommentarer:

 1. Det ser da bare super lækkert ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også super lækkert. :D Og skal have det igen i morgen og mandag. Bliver så godt!

   Slet
 2. Jeg giver Mette ret, det ser super lækkert ud.. Ku' godt. :D
  Vi har fået lasagnette i dag, med masser af grøntsager i.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu ellers også bare super lækkert. :D

   Slet
 3. Jeg skal helt klart prøve noget lignende det her. Normalt spiser jeg kun kylling & broccoli hver dag. Så lidt kedeligt kan det gå hen og blive af og til :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan godt blive lidt ensformigt. :) Det er i hvert fald svært at lave på rigtig mange måder.

   Slet
 4. Det ser simpelhen så lækkert ud. Det er jeg nødtil, at prøve :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)