Har brug for at tage en pause fra læsningen!

Åhhh... Har slet ikke skænket bloggen en tanke i dag, eller jo tanken strejfede mig en enkelt gang, at jeg faktisk slet ikke havde opdateret noget herinde, men ellers ikke. Fik lige smidt et hurtigt indlæg op tidligere, men siden da har jeg simpelthen været begravet i min bog. Hvordan kan en bog fange mig så meget at jeg glemmer verden omkring mig? Damn! Men der er altså bare et eller andet over disse bøger. Og nej det er faktisk ikke sex-delen i dem, men selve forholdet imellem Anastasia og Christian. Har en kæmpe irritation siddende inde i kroppen for dem begge to, fordi jeg tænker "SÅ TAG JER DOG SAMMEN!!!", men godt kan forstå hvorfor de holder igen. Men den dumhed der nogen gange opstår... ÅHHHH!!!! Men det fanger mig! Jeg kan ikke slippe det igen. Jeg vil bare have mere. :P

Men jeg har jo helt glemt at spise, handle og været på toilettet i dag, så jeg har lagt bogen fra mig nu. Har fået spist lidt rugbrød til aftensmad, da jeg jo ikke har fået handlet og nu har jeg været henne og fiske lidt fredags-guf frem så jeg er klar til at se X-Factor på DR. Tror jeg for første gang i.... 5 år vil se Disney Show også. :D Ja jeg er sku lige i humør til det i dag. Og X-Factor har jeg ikke fået set de sidste 3 fredage, så tænkte at jeg lige ville se det i dag. Er nu mere til Danmark har Talent, men... tja... Skal holde en pause med læsningen lidt. Fortsætter nok senere i aften og ender med at komme alt alt alt for sent i seng - som i går. :P Men det er weekend, og vejret skal blive rigtig dårligt, så det bliver at bruge weekenden på læsning og hygge.

Hvad har I af planer i weekenden?


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Lige nøjagtig! Selve forholdet mellem dem er så dragende!! Det er faktisk sådan jeg vil beskrive min eks' og mit forhold.. Vi var sådan! Man har bare ikke kunne være fra hinanden og er draget af hinanden selvom man ikke mener man fortjener eller er god nok til personen

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)