Nyt køb - En RIGTIG Jakke

Jeg troede aldrig at jeg skulle købe en rigtig jakke til mig selv, men det er sket i dag. Jeg har i over 15 år brugt hættetrøjer, fleece-trøjer og andre tynde trøjer med lynlås foran som jakke, fordi jeg simpelthen får det for varmt lukket inde i en jakke. Men prøvede denne i dag og selve stoffet er overraskende tyndt, så tænkte at den måske godt kunne have potentiale. Så imens jeg rendte rundt og handlede madvarer og hvad jeg ellers lige skulle kigge på, så gik jeg og tænkte på om jeg skulle købe den eller ej.

Den har en dejlig længde, og så er den lidt længere bagpå, hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Ærmerne er ikke helt så lange som jeg gerne ville have dem til at være, men det overlever jeg nok. :D Den er måske en smule smal nede i bunden, men det er sku nok pga. min brede mås. *Hahahahah* Men jeg kan da lukke den, og det er det vigtigste. Og en anden lækker detalje er at lynlåsen kan åbnes fra bunden så man kan få plads til at bevæge sig når man cykler og ikke skal sidde som en indelukket pølse og vride sig rundt på sadlen.

Stoffet har en glat overflade, og det er faktisk ret lækkert da den så ikke bliver helt så stor en magnet for kattehår som min fleece-trøje/jakke er. Og inderst er der et tyndt lag af for og det er dejligt blødt.

Så jeg glæder mig faktisk til at tage den rigtigt i brug fra nu af. Min første RIGTIGE jakke i over 15 år. *Hehe* Det er egentligt lidt sjovt at tænke på. :PTranslate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

 1. Den ligner lidt sådan en softshell jakke, som jeg også har købt, jeg er så ufattelig glad for min.. :D
  Forstår slet ikke at jeg har kunne leve uden sådan en.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også blevet glad for denne :)

   Slet
  2. Lækkert... De softshell jakker er klar favorit fremover :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)