R.I.P Kære Sony Nex-3N

Det er sorgens dag i dag. Jeg har ikke brugt mit Sony Nex-3N i noget tid, så det har ligget trygt og sikkert i kassen med mine andre gadgets, men da jeg så ville tage det frem og bruge det i dag, blev mit foto/video-hjerte knust. Mit objektiv ville ikke længere fungere. Jeg har tidligere tabt det, og har måtte tvinge det åbent når jeg skulle bruge kameraet, men i morges ville det bare ikke længere. Gik faktisk lidt i panik.

Søgte straks på nettet efter pris på objektivet, og måtte desværre erkende, at det ikke ville være det værd. For objektivet i sig selv er dyrere end kameraet + objektiv. Øv altså! Og man kan ikke købe selve "huset" længere (altså kameraet). Så jeg må erkende at jeg bliver nødt til at sige farvel til mit elskede kamera.

Det betyder så desværre også at der kommer til at gå længere tid før jeg får lavet vlogs igen. Ville ellers have lavet et par stykker i denne uge, men... nej... Nu skal jeg have fundet et meget billigere alternativ, som jo så nok ikke når op på samme kvalitet som dette. Så det er virkelig sorgens dag for mig. Jeg elskede dette kamera! Det er virkelig bare ikke min dag i dag. /:


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

 1. Det er så øv, savner at se dine hyggeligt vlogs..
  Håber du finder en god løsning..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig noget røv. Men må se om jeg finder et der kan optage bare nogenlunde videoer.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)