De der meget omtalte Metallic Tattoos

Hold da op hvor har der været meget snak og bloggen om de dersens metallic tattoos, som man ser alle steder i modebilledet. Og de er faktisk pænt dyre hvis man skal hen og købe dem hos de forhandlere der sælger dem. Men det behøver slet ikke at være så dyrt!

Jeg besøgte min kære ven eBay og fandt nogle billige alternativer til de dyre metallic tattoos. Og jeg fandt dem faktisk til 15 kr pr. ark! Se dét er da billigt! :D Dog kan man ikke rigtig undgå sølv eller guld, hvis man nu ikke lige skulle være så meget til den ene farve, men sådan er det når det stadig er meget nyt, og der endnu kan nå at komme flere typer på markedet. Jeg er jo for eksempel slet ikke til guld, så det er ikke meget på hvert ark jeg måske ville bruge, men tænkte at jeg alligevel ville prøve at få nogen hjem til test - til trods for at de næsten kun kunne fås i guld. Fandt så også lige nogle ark med sølv og blå, og dem kunne jeg altså ikke stå for. Så de skal da også lige prøves.

Men som I kan se, så ser det faktisk ikke helt så dumt ud, og det er super nemt at påføre dem. Det er nøjagtig som de midlertidige tattoos man fik med i tyggegummipakkerne da man var mindre. Og så holder de et par dage. Fin detalje til en aften i byen eller til en date. :D

Da der findes så utroligt mange slags, så vil jeg ikke linke til en specifik sælger, men I kan søge på "Metallic Temporary Tattoo" på eBay, og så kan I selv kigge igennem det store udvalg. ;)


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

  1. Det der lille armbånd med fjeren er super sødt og passer utrolig godt til dig.. :D

    Tror aldrig jeg selv ville få brugt sådan nogen.. ha ha

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)