Melodi Grand Prix - Mine tanker omkring det

Jeg havde faktisk tænkt mig at skrive dette indlæg i går, men jeg tror simpelthen jeg var i så stort et chok, at jeg bare ikke rigtig kunne få det ned på skrift. Hvad fanden skete der? Helt seriøst?

For det første så var det helt tydeligt at DR havde sparet så meget på budgettet, at selve showet, værterne og omgivelserne bare var det mest rædderligeste lort jeg længe har set. Dårlig humor, dårlig grafik og .... ja.. Der var faktisk ikke noget godt ved det, som jeg kan fremhæve. Sørgeligt, men for fanden! Er det virkelig det at været Licens-penge går til? Ja så vil jeg sku hellere beholde dem i min egen lomme da. Pinligt! Pinligt var det.

For det andet, så var sangudvalget i år virkelig.... aih men det er der sku heller ikke ord for. Har aldrig oplevet at der ikke var en eneste sang jeg synes om. Der har altid været én der faldt i min smag, men i år? Intet. Nada. Det var virkelig en skuffelse. Og det ødelægger det virkelig for mig. Det er altid en tradition at se det Danske Melodi Grandprix og så se det Internationale i Maj, men i år... Der ved jeg ærligt talt ikke om jeg har lyst. Det er jo pinligt. Især med det nummer der er blevet valgt videre. Vi har da ikke en chance!

Og hvad skete der lige med det pointsystem? Burde det ikke være seerne der vælger det Danske indslag? Burde det ikke være flertallet der skal have det sidste ord? For sådan var det da i hvert fald ikke i år.

Så alt i alt er min mening om showet i går at jeg giver det dumpekarakter med stort minus.


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Jeg giver dig så meget ret! Jeg var også selv ret skuffet over sangene. Og især sangvalget. Den sang var simpelthen så standardiseret, at det kunne et hvilket som helst boyband. Det differentierer sig slet ikke på nogen måde. Personligt, hvis jeg overhovedet skulle vælge en favorit, så ville det nok også være Suitcase for mig. Men det er ikke ligefrem fordi, at det er min ynglings på nogen måde.

  Og ja, pointsystemet. WTF? Det var nemlig det jeg tænkte, til at starte med. Jeg kunne slet ikke forsstå de forskellige valg af sangene hos de forskellige juryer. Forhåbentlig bliver det anderledes næste år, da det med juryerne er belvet bragt op til diskussion :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne slet ikke finde nogen favorit, og det synes jeg var virkelig sørgeligt. :P

   Håber SÅ meget at de tager det op til revurdering. Det må jo være pinligt at vide at man vandt pga. juryen men ikke fordi Danmark valgte dem.

   Slet
 2. Synes det er komplet latterligt at vi kan stemme, når vores stemmer betyder nada! Om man kunne lide Anne eller ej er ligegyldigt, for tydeligvis var hun de fleste Danskeres favorit, men den dumme jury på 15 personer må åbenbart vælge en anden.. Latterligt! Tænk sig at vinde, men egentlig ikke vinde.. Synes det er skide synd for hende - samt dem som vandt må ægre sig, for de har titlen, men de har ikke vundet i Danmarks øjne

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis den tanke jeg har. De vandt jo ikke fordi vi valgte dem. Det må da give en lidt blandet og pinlig følelse. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)