Goodiebox Marts 2015

På vej hjem i går var jeg forbi posthuset for at hente min Goodiebox for denne måned. Og var så lige forbi havnen for at kigge på solnedgangen, og tænkte at jeg da lige kunne tage et fint billede af boksen ved vandet. :D Det var godt nok lidt af en omvej, men det gør mig ikke noget.

Har ikke rigtig haft tjekket op på emnet denne måned, så vidste ikke rigtig hvad jeg kunne forvente mig. De plejer nemlig at komme med lidt hints. Men da jeg åbnede boxen blev jeg virkelig overrasket og varm om hjertet. For hold da op hvor er det en lækker en af slagsen denne gang. Det har de sku gjort godt! Så nu synes jeg I skal se hvad der gemte sig i den.


● Glominerals Jewl Eye Pencil - (Fullsize) Vejl. udsalgspris 150 kr
Har aldrig hørt om dette brand før, og det er da lækkert at Goodiebox kan gøre mig opmærksom på dem. :) Og denne eye pencil er da virkelig lækker! Farven er skøn og der er skønt med shimmer i den. Perfekt til mig! Glæder mig virkelig til at få den testet her næste gang der skal krigsmaling i krydderen. :D

● The Body Shop Fuji Green Tea Body Butter - (Fullsize) Vejl. udsalgspris 50 kr
Jeg bruger normalt kun body lotion og body butter inden sengetid, men denne kunne jeg godt finde på at bruge om morgenen, for hold da op den er lækker! The Body Shop kan altså noget med deres produkter. Og normalt så får jeg ikke købt noget fra dem, så det er da virkelig lækkert at Goodiebox kan fylde det tomrum for mig en gang imellem. :P Denne er super lækker på huden og den dufter skønt.

● Human + Kind Hand + Elbow + Foot Cream - (Fullsize) Vejl. udsalgspris 50 kr
Dette er en perfekt creme til tasken! Ikke nok med at det er en håndcreme, så er den også til fødder og de tørre albuer. Det er sku da win-win! Godt nok har den en lidt særpræget duft, men den er overraskende lækker på huden. Det er ikke tit jeg finder cremer der gør mine hænder bløde i længere tid, men det gør denne. Så den er jeg super glad for.

● Appeal4 for Goodiebox Neglelak - (Fullsize) Vejl. udsalgspris 69 kr
Goodiebox har åbenbart lavet nogle limited edition neglelakker i samarbejde med Appeal4 og dette er en af dem. Det er sku da helt iorden! :D Og så er det tilmed en fin farve. Normalt er jeg slet ikke til lyserød, men fordi den er så chrome som den er, så virker den ikke så lyserød.

● Nivea Creme Smooth Shower Cream - (Travelsize) Vejl. udsalgspris for fullsize 22,95 kr
Jeg har prøvet en del af Nivea's produkter og jeg elsker deres In-Shower Body Lotion. Så denne vil helt sikkert også falde i min smag. :D Vil allerede gøre brug af den i badet her lige om lidt.

● Barú Dreamy Chocolate Hippo - Vejl. udsalgspris for 3 stk 29 kr
Aih men dette var da en dejlig lille ting! Hvem synes ikke det er lækkert lige at blive forkælet med et lille stykke chokolade? Ja det synes jeg i hvert fald, og jeg må sige at denne var virkelig lækker. Lidt luksus fra morgenstunden sammen med te og putteen under et tæppe, inden at dagens gøremål tager over.

● Teapigs Liquorice & Peppermint - Vejl. udsalgspris for 15 stk 77 kr
Jeg elsker te og jeg elsker at prøve noget nyt, selvom jeg dog mest drikker det jeg kender til, og som jeg ved at jeg kan lide. :P Og jeg er normalt slet ikke til lakris-te, men tænkte at nu ville jeg altså gerne prøve denne, nu hvor jeg fik den med i boksen. Og jeg er stadig ikke til den slags te. Det har for mig en mærkelig smag, og den er meget speciel sammen med pebermynte-smagen. Såå... selve teen er jeg ikke vildt med, men den fine lille tepose er simpelthen så lækker. Sådan måtte andre også gerne lave dem. :P

Hvis du selv skulle sidde og have lyst til at blive forkælet hver måned med denne box, så smut ind på Goodiebox og opret dig til 139 kr om måneden. :D Og nej dette er ikke sponsoreret - jeg anbefaler dette fordi jeg selv synes det er lækkert, og denne box har virkelig overrasket mig positivt denne gang. ;) Så tillad jer selv lidt forkælelse hver måned.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)