Musik fra min Barndom

I går sad jeg og blev helt sentimental, da jeg faldt over en sang, som jeg hørte meget da jeg var teenager (og nogle år derefter), og det fik mig til at søge efter noget af alt det andet musik jeg hørte. For jeg var helt tosset med musik dengang. Jeg havde plakater overalt på mit værelse af div. bands og havde en stor samling af kassettebånd og senere hen cd'er. :D Vi var endda henne og bestille en cd hjem med et band, som ikke kunne købes herhjemme i Danmark, så stor en fan var jeg af dem. Og var også i avisen med en artikel om min kærlighed til dem. *Hahahahahah* Har stadig artiklen liggende. Sådan noget smider man da ikke væk. :P

Men altså jeg havde dengang en meget bred musiksmag - som jeg stadig har i dag. Og her er nogle af de artister og bands jeg hørte meget musik af. Der er nok ikke mange der kan huske dem, da de er fra før deres tid, men der burde være nogen der kan huske dem. *Hehe*Translate posts in the bottom of my blog

5 kommentarer:

 1. Ha Ha så mange gode sange fra vores unge dage...Får helt lyst til fest nu :D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Havde jeg også da jeg lyttede til dem. :D

   Slet
  2. Hvis og når du engang stopper med det dumme medicin, så skal vi holde en fest med de sange. :D

   Slet
  3. Så skal vi vente indtil min sidste dag i livet nok :P For skal nok blive ved med at være på medicinen hvis det viser sig at den virker.

   Slet
  4. Jeg håber den virker på dig.. men hele livet lyder voldsomt.. Det medicin er virkelig ikke godt for kroppen, så selv om man ønsker og drømmer om at det virker så ville man jo helst være fri. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)