"Tree Change Dolls" - FANTASTISK Initiativ!

I går aftes så jeg et lille billede af en transformation af en Bratz-dukke, og jeg klikkede mig straks videre, for det så virkelig spændende ud. Jeg kom så videre ind på en artikel med en YouTube-video, hvor der blev skrevet om denne Tasmanske kvinde, Sonia Singh, som købte brugte Barbie- og Bratz-dukker og transformerede dem så de gik fra at være oversminkede små piger til virkelighedstro naturlige piger. Og det synes jeg simpelthen er fantastisk! Virkelig en god måde at gøre op med problematikken om de for hurtigt udviklede unge piger der prøver at blive voksne alt for tidligt. Og så ser dukkerne jo bare helt fantastiske ud! Det kunne producenterne virkelig godt lære noget af.

Hun har valgt at kalde dem for "Tree Change Dolls", og det er efter min mening et godt fængende navn. :D Hun har en Facebook-side hvor hun uploader billeder af de nye dukker hun får lavet, og så har hun en etzy-side hvor hun sælger dem. Vil man gerne lære dette koncept mere at kende, så kan man også besøge hendes hjemmeside, som vist er meget ny. :)

Jeg synes hun har fat i den helt rigtige ende, og jeg håber virkelig hun får succes med dette.

Her ser I mine favoritter:


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)