Melodi Grand Prix 2015 Finalen - Min Top 6

Så er det finale dagen for Melodi Grand Prix og jeg har faktisk set meget frem til det i år, da jeg synes sangene langt om længe har noget at byde på. Synes jeg ikke de havde sidste år. Så i år er jeg meget tilfreds, og det var nemt at finde mig en top 6. Kunne sagtens have proppet flere på listen, men holder mig til de 6. Den vil jeg så dele med jer her på bloggen inden det går alt for meget amok. :)


Som skrevet så kunne jeg sagtens have tilføjet flere til listen. Såsom Rusland (men dem vil jeg ikke stemme på), Letland, Belgien og Serbien... Men de viste 6 ligger på de øverste pladser. Så nu bliver det spændende at se om det er en af dem der vinder, og om min top 6 nærmer sig bare nogenlunde de endelige resultater det ender ud med. :D Time will tell.
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)