Søndag

Wow hvor føler jeg mig kvæstet her til morgen. Det føles som om jeg har været på druk i går. Havde en vildt hyggelig aften hvor min søster og jeg sad som på nåle af bare ren spænding over resultatet af Melodi Grand Prix. Vi ville bare IKKE have at Rusland skulle vinde, så da Sverige (min favorit) begyndte at overhale, så steg stemme-niveauet og jublen havde ingen ende da de så vandt. fortjent Sverige! :D Og fordi afstemningen trak så meget ud, så endte jeg først med at komme i seng lidt efter kl 2 i nat. Så jeg er virkelig træt - også selvom jeg så sov det længere i dag.

Det hjalp så heller ikke på søvnen at jeg var så dum at give Prinsen noget nyt legetøj lige inden sengetid. Glemte jo at købe noget til ham sidste gang jeg var i Odense, så da jeg var derinde med min søster og hendes kæreste i går, så købte jeg lidt til ham. En lille rotte-ting med lyd. Så hver gang han rør den, så piber den. I kan tro det var belastende at høre på hele natten. *Hahahahahah* Så det er et stykke legetøj der skal ligges langt væk i natte-timerne. Men han elsker den sku, så det er dejligt.

For at komme lidt til hægterne igen får jeg lige lidt morgenmad/middagsmad og vil så smide mig lidt i sofaen og læse lidt efter et bad. Skal nemlig ud til min søster og hendes kæreste og spise i aften, så må hellere lige få samlet lidt kræfter igen. ;) Og jeg er nok ikke den eneste. Rigtig mange har været til Karneval og ColorRun i går. Og her i byen har der været SommerRock, så der ligger nok mange tømmermændsramte folk rundt omkring i deres hjem. *Hehe*
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)