Lav dine egne skønhedsprodukter med Inez Gavilanes

I går modtog jeg en pakke fra Lindhardt og Ringhof, som jeg slet ikke var forberedt på - havde ikke fået besked om at den ville komme - så det var da super dejligt. :D Jeg vidste ikke hvad der gemte sig deri, men da jeg fik åbnet blev jeg meget overrasket. Der lå en stor bog med opskrifter på forskellige skønhedsprodukter og en fin lille æske.

I bogen findes der som sagt rigtig mange opskrifter på forskellige skønhedsprodukter, og det synes jeg er rigtig spændende. Jeg elsker nemlig hjemmelavede produkter og har da også nogle gange købt noget fra vores lokale helse-butik som sælger deres egne producerede produkter. Så det er da dejligt at få en hel bog med sådanne opskrifter så man selv kan prøve sig frem. :D

Der er blandt andet en lækker opskrift på en kiwimaske som modvirker urenheder og hjælper på røde plamager og har en lækker peelende effekt. Den kunne jeg sagtens finde på at lave. Der er også en opskrift på en hårkur med græskar der skulle være god til tørt og skadet hår. Det lyder da super lækkert! Og nu hvor jeg er igang med at gøre mit hår lysere så er der også en opskrift på noget naturligt der kan gøre det for mig. Det er klart noget jeg vil prøve her til sommer, da det virker bedst i solen eller i badet. Og så er der opskrifter på fodbad-produkter og det er da klart også noget jeg vil prøve mig frem med. Opskrifter med agurker er også noget jeg har lagt mærke til er i bogen, og jeg elsker jo agurker! Så der er rigtig mange ting som jeg skal teste, det er helt klart. Hold da op en lækker bog at få ind af døren. :D Den skal nok blive nyttig.

Og sidst men ikke mindst, så er der indholdet af den fine lille æske der var i pakken. Jeg kunne høre der lå ting løst deri, og da jeg åbnede blev jeg rigtig glad. :D Der lå nemlig nogle små prøver på nogle af de ting man kan lave ud fra opskrifterne i bogen. Dejligt! Så nu sidder jeg lidt og overvejer om jeg skal lave mig en "spa"-dag i denne weekend og prøve nogle af tingene ud. :) De lyder nemlig alle sammen super lækre.


2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)