Det er Fredag igen

Så blev det fredag igen, og denne gang har jeg min weekend helt for mig selv, og det har jeg haft brug for. Jeg havde dog håbet på at vi ville have godt vejr i dag, så jeg kunne komme ud og tage lidt billeder, men det har pisset ned hele dagen og det skulle det vist hele weekenden. Så min tur ud i naturen bliver ikke lige foreløbigt åbenbart. Men det skal nok komme. :D

Grundet det dårlige vejr har jeg kun fået handlet og klaret lidt praktisk her i lejligheden. Men det går nok. Er igang med at wrappe for anden gang, så jeg har skulle holde mig lidt i ro. Sov med den i nat, og troede faktisk at jeg ville føle voldsomt ubehag, men der var ingen problemer og den flyttede sig heller ikke ret meget i løbet af natten. Så tror den har fungeret som den skulle. Må tiden vise. Og i morgen regner jeg med at jeg skal teste en ansigtswrap som jeg har fået lov til at teste. Den skønne kvinde fra byen jeg omtalte i sidste wrap-indlæg, smed en wrap til side til mig og synes også jeg skulle prøve en til ansigtet. Så det er jeg super glad for. :D Det betyder så også at jeg kan holde "Mig"-dag i morgen med ren forkælelse og spa-feeling. :D Skønt jo! Så mange tak for det! Og så må vi tage den sidste øl jeg ikke fik drukket en anden dag. :) Det er sku altid skide hyggeligt at være i selskab med jer.

Nå.. Jeg vil smide mig på langs i sofaen med en bog og nyde skæret af alle de stearinlys jeg har tændt i stuen her til aften. Nu skal der rigtig hygges. :D Håber I andre har fået en god start på weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)