Nyt køb - Fra min Odense tur i går

Ja jeg fik jo købt lidt da jeg var i Odense i går. Har i en lille måneds tid søgt efter en billig afblegning, og den fandt jeg så endelig. 50 kr - se så kan jeg være med igen. Så nu mangler jeg bare det sidste til mit "projekt blond", men håber at jeg får det på plads i løbet af næste uge.
Derudover så har jeg siddet meget med tanken om endelig at få læst "PS. I Love You", og fandt så 2 andre bøger af samme forfatter som lød virkelig interessante. Der var dog flere end disse to, meeeeeen... blev nødt til at begrænse mig. Så det blev altså kun til 2 stk.

Derudover fandt jeg et par pyjamas-bukser i rest-parti-afdelingen og så havde jeg kigget på shorts i over et år også, og nu ville jeg gerne se om ikke jeg kunne finde nogen rigtig sommer-shorts. Fandt disse blomstrede nogen, og synes simpelthen stoffet er så lækkert, så.. ja de kom også med mig hjem. Og sidst men ikke mindst, så fik jeg købt lidt legetøj til Prinsen. Dog fortrød jeg voldsomt at jeg gav ham det allerede i nat inden jeg gik i seng. Det er nemlig et stykke legetøj der piber når man rør ved det. Og jeg skal da lige love jer for at den fik tæsk hele natten. *Suk* S¨å jeg håber den hurtigt løber tør for strøm, men Prinsen elsker den, såå... Det var nu et godt køb alligevel. Jeg måtte i hvert fald dårligt nok lige låne den så jeg kunne få taget billeder af den. *Hehe* Skøre kat.


Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)