Har måske fundet mine Perfekte Sommer Sandaler!

Jeg har været på jagt i flere år efterhånden efter et par sommer sandaler, men det er simpelthen så svært når man som jeg har lidt af en klumpfod. Jeg har bredde fødder og høj vrist og det er pga. mange år på fodboldbanen. Det er desværre ikke noget jeg kan gøre om. Så jeg har især svært ved at finde pæne damesko og sandaler jeg kan passe.

For to år siden købte jeg disse sandaler, men pga. mine dumme bredde knogler, så havde jeg problemer med den inderste bredde strop på sandalen. Den sad og gnavede et sted som muligvis er en knyst, så de har ligget i en kasse siden. Jeg fandt dog en ung kvinde i år, som kunne bruge dem i stedet for, så de har fået sig en ny ejer. Men det er jo det der er problemet med at købe sko online. Man kan aldrig være sikker på at de passer. Men nu håber jeg at jeg har været heldig.

De sorte her har nemlig nogle tyndere stropper på sandalen, så jeg har mulighed for at flytte dem lidt så de ikke sidder og irriterer min knyst (hvis det da er sådan en der er på vej). De har stadig en god højde og er meget åbne som de andre, så det er super lækkert. Sålen er også rigtig god og blød, så jeg tror disse bliver et hit. De er fundet hos Spartoo som jeg efterhånden ejer en hel del sko fra. :P Men det er sku også et lækkert site.

Ser frem til at få dem gået til. Har I fundet jeres perfekte sommer sandaler? ;)

2 kommentarer:

  1. Nu kender jeg ikke din smag, enten elsker man Birkenstock eller også hader man dem, men de er så lækre og passer til en bred fod ;-) VH Lone

    SvarSlet
    Svar
    1. Har hørt navnet før, men er de ikke også svinedyre? :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)