Jeg har modtaget min Zizzi præmie!

Jeg deltog i en konkurrence på Ditte's blog for lidt over en måned siden, hvor man kunne vinde noget lækkert tøj fra Zizzi. Nemlig en smuk kjole, som jeg har sukket efter siden jeg så den hænge i en af butikkerne og en blonde cardigan. Kjolen kan jeg ikke længere finde på deres site, men den stod til 599,95,- og blonde cardiganen kan man stadig købe til 399,95,-. Begge ting nye i Sommer kollektionen. :D Og ved I hvad? Ja I har nok gættet det på overskriften. :D JEG VANDT! Havde jeg slet ikke turde håbe på, men det skete sku!

Men jeg var faktisk lidt nervøs for at jeg ikke kunne passe det, da jeg normalt bruger en størrelse Large eller X-Large hos Zizzi, og dette er i en Medium. Men det passer mig overraskende godt, så jeg er virkelig glad! Kjolen er jeg mest glad for, selvom jeg slet ikke er meget for at gå med bare arme, men den er bare så fin!

Så mange tak til Ditte for at have sat denne konkurrence igang i samarbejde med Curvy! :D

2 kommentarer:

  1. Nøj hvor det klæder dig Gizmo :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak søde :D Er simpelthen så glad for kjolen. <3

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)