Hjemmelavet Kalender "Bog"-mærke

Sad og lavede lidt kreativt i går og fik så lyst til at lave lidt nyt til min egen kalender også, så det blev altså til dette "bog"-mærke. Det er længe siden at jeg har brugt mine farveblyanter og det forstår jeg simpelthen ikke. Man kan jo lave nogle ret fede effekter og skygger, som kuglepenne altså ikke er helt så gode til. Så jeg tror jeg vil til at bruge dem noget mere - også til kalenderen.

Hvad synes I om det? :D Og se lige den søde clips som jeg har fået af den skønne Sara fra Finland!

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

2 kommentarer:

 1. Er imponeret over hvor kreativ du er..

  Kh Louise
  Http://bylouise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :P Det er nu ikke det store dette her.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)