En dag med en masse planer og beslutninger

Dagen i dag startede med at hente morgenbrød. De havde ikke flere rundstykker, og det irriterede mig en smule, men købte så et franskbrød i stedet og et lille stykke brunsviger. Det er jo ikke Søndag for ingenting, vel? Og fik så indhentet lidt videoer på YouTube, som I nok så i mit indlæg i formiddags. Det fik mig også til at tænke meget over min egen kanal og det faktum at jeg lavede en rigtig stor bommert og købte et elendigt kamera til vlogging. Jeg har været så ked af lyden på kameraet og sur på mig selv over at jeg ikke vågnede op og fik sendt det tilbage dengang jeg opdagede det. Men det er godt til at tage billeder med, så vil se om jeg kan finde en der vil købe det billigt som primært kun skal bruge det til fotos. Det er dumt at have det liggende, når jeg i forvejen har et foto-kamera jeg bruger til alle mine billeder. Så det skal videre.

Jeg har haft kigget efter et andet i snart et halvt år, men havde endnu ikke fundet et jeg synes om. Det skal jo ikke have samme problem med lyden som det sidste jeg købte. Jeg har også måtte erkende at det ikke nytter noget at finde et super billigt et, da det så ikke vil leve op til de krav jeg har til et vlogging-kamera. Så jeg har sat lidt mere fokus på de ting jeg har til salg og håber at kunne få solgt noget videre og derved spare op til det nye. Jeg har kig på et, som jeg også har set lidt efter på YouTube for at tjekke op på billede og lyd. Det ser ud til at kunne det jeg kræver, så det kan godt være at det bliver det. Det koster dog lidt meget, så... det kræver at jeg kan få lidt kontanter ind på kamera-kontoen. Så jeg krydser alt hvad jeg har, for jeg vil så fandens gerne igang med at vlogge igen.

Derudover så har jeg arbejdet lidt på mit planner-DIY-projekt igen i dag. Jeg er ved at være så langt, at jeg kun mangler dekorationer og selvfølgelig indmaden af den. Det kommer til at tage noget tid, men bare det ydre bliver færdigt så jeg kan vise det færdige resultat. :D Skal jo først tage den i brug til næste år, så indmaden kan godt vente lidt.

Har også planlagt nogle telefonopkald jeg skal have ordnet i morgen. Skal have hentet lidt pakker som jeg håber ligger klar til mig i morgen, og så skal jeg ind i byen og kigge efter en lille ting jeg skal bruge til et indlæg til #Blogtober jeg gerne vil arbejde lidt på. Så jeg har lidt at se til de næste par dage.

MEN! Jeg vil bruge de sidste par timer af døgnet på at ligge på langs og nyde et spritnyt afsnit af "Ghost Adventures". Har ventet længe på at det skulle starte op igen, så jeg er så glad for at det første afsnit af den nye sæson udkom i går. Yaih!

3 kommentarer:

  1. Jeg savner virkelig også at se dig vlogge og jeg håber lidt at du kunne lave en video til bloggertræffet.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)