Nyt køb - MaxFactor Pan Stik

Sad og surfede på nettet her den anden dag og ville lige tjekke NiceHair.dk ud en gang mere. Da jeg købte mine shampoos gik det overraskende hurtigt med leveringen, og jeg ville gerne se om de havde noget i deres Makeup-afdeling som jeg bare måtte prøve. Jeg var fristet til at købe en masse, men måtte også tænke lidt praktisk. Hvad kunne jeg få brug for og hvad har jeg endnu ikke fundet en god løsning til. Der er det helt klart fondation. Jeg er begyndt at have problemer med den foundation jeg har fra LÓreal. Selvom den er matterende, så bliver den virkelig olieret i løbet af dagen fordi jeg lider meget af fedtet hud og den bliver tværet af bare ved at røre på huden. Det er ganske forfærdeligt. Og det er den eneste jeg har jeg kan bruge. Manhattan laver jo ikke foundation mere, kun deres skrækkelige BB-creme som jeg ikke kan holde ud at have på da den er alt for tyk. Så jeg er på herrens mark.

Jeg så så sidde pan stiks fra MacFactor inde på hjemmesiden, og tænkte at jeg ville give dem et forsøg. De var på tilbud, så kunne lige så godt tage chancen. Desværre er den lyse ikke helt lys nok, men håber jeg måske kan bruge den sammen med noget andet for at lysne det en smule op. Ved dog endnu ikke hvordan de reagerer på huden og sammen med pudder osv, men det er noget jeg skal prøve her en af dagene.

Jeg gav små 50 kr stykket, så det er en okay pris hvis I spørger mig. Har købt dem i 3 nuancer da jeg så kan bruge dem til conture også. Så nu må vi se hvordan de falder i min smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)