#BloggerTræfDK - Sikke en skøn dag!

Kroppen er træt, maven er fyldt og man har et stort smil plantet lige midt i krydderen. Har haft en masse skønne timer i Odense sammen med denne flok fantastiske blogger-tøser.
Jeanette og jeg havde planlagt en meget simpel men hyggelig dag for os, så dagen startede med at vi mødtes foran Jensen's Bøfhus hvor vi spiste frokost, og så afsluttede vi dagen ved at gå rundt og hygge i gågaden og kigge lidt på butikker. Jeg havde egentlig planlagt at kigge efter lidt forskelligt derinde og måske endda kigge på lidt julegaver, men det havde jeg slet ikke overskud til da det kom til stykket. Jeg fik dog købt et par småting til mig selv, som I kan se her:

Det første er en super lækker håndcreme fra The Body Shop, som er en del af en ny serie de har i forbindelse med Julen og Marissa og jeg kunne næsten ikke styre os. *Hahaha* Jeg fik dog ikke købt rent mange ting, men denne måtte jeg altså bare have. Den stod til 50 kr. Derudover købte jeg en bad salt i Normal, som egentlig er til karbad, men jeg har tænkt mig at bruge den til fodbad. Den har en skøn duft af appelsin, og det er især en duft jeg er blevet lidt hooket på her i forbindelse med Julen i år. Denne stod til 20 kr.
Sidste ting er et krus jeg købte i Søstrene Grene, som jeg har planer for i December måned, og jeg har faktisk ingen julekrus udover et med snefnug på, men tænkte at dette altså bare måtte komme med mig hjem. Der var også andre, men dette synes jeg var det sødeste. Og til 30 kr kunne jeg næsten ikke lade være.

Det har som sagt været en skøn dag og jeg synes det gik rigtig godt. Der var en god kemi og folk fik snakket, grint og pjattet lidt. Så kan det ikke være bedre. Så jeg er glad for at vi igen fik stablet et bloggertræf på benene og jeg takker alle for at deltage og for at have gjort denne dag så succesfuld. :D Deltagerne udover Jeanette og jeg var:

Marissa Fausing - mellowedmind.wordpress.com
Marie-Louise Hauken - www.byhauken.dk
Camilla Kvist Rasmussen - styleandstrawberry.blogspot.dk
Rikke S. F. Simonsen - www.flyvmedmig.dk
Maja Holmgren - www.randomdanishcitizen.com
Marie Brisson Samuelsen - laesehestendks.wordpress.com
Charlotte Højbjerg - gnuffi.blogspot.dk
Sascha Jensen - livetidukkehuset.blogspot.dk
Linda Eg - www.lindaeg.dk
Christina KrummeRand Kristensen - www.krummeskrummelurer.dk
Anna Rose Blåsten - annarose.bloggersdelight.dk
Camilla Mille Torp - www.artbymt.dk
Heidi Brøste Frederiksen - www.heidihopeb.dk
Maria Göttlicher - www.laktossen.dk
Hejdi Tofte Nordby Norup - hejdiii.wordpress.com
Daniella Christensen - www.nailsallover.dk

8 kommentarer:

 1. Hvor var det bare en god idé at holde sådan et træf... jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente, men synes det var virkelig hyggeligt! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? :D Vi er så glade for at det lader til at I alle har hygget jer. Det er umagen og forberedelserne værd. ;)

   Slet
 2. Tusind tak for en skøn dag! Godt arbejde <3

  SvarSlet
 3. Tusind tak for en hyggelig dag :D Det var så dejligt at se dig igen, og jeg glad for at vi fik nået at snakke lidt sammen, nu hvor der var så mange :P

  Det er nogle lækkere ting du fik købt dig, jeg har selv overvejet at købe noget men den samme duft serie fra The Body shop, men jeg skal lige have styr på julegaverne inden jeg går amok over den. haha.

  Jeg har fået kigget på goodiebagen og hvor er der mange lækkere ting i den, jeg glæder mig til at prøve det af de kommende dage.

  Jeg håber at vi ses igen en anden gang :)

  knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde søde. :D Ja det var virkelig dejligt at se hinanden igen og hvor var jeg dog også glad for at vi fik snakket lidt. Kunne være hyggeligt at ses igen en dag.

   Det var ikke meget jeg fik købt, men det er nogle ret lækre ting ja. :D Jeg mangler også alle julegaverne. Synes godt nok det er svært at finde ud af hvad jeg skal give folk i år. Især når der ikke er så meget at gøre godt med.

   Er glad for at goodiebagen faldt i jeres smag. :D

   Vi skal da ses igen en dag. :D <3

   Slet
 4. Lyder som om I har haft en fantastisk dag! :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)