Den store GoodieBag fra Bloggertræffet i går

I dag er der endelig tid til at slappe af og puste ud efter en lang men dejlig dag i går. Kroppen er utroligt træt, men indeni har jeg en masse energi jeg skal have brændt af før jeg kan slappe 100% af. Derfor har jeg været henne og kigge nærmere på vores goodiebag og fået taget billeder af alt hvad der befinder sig deri. Det betyder så også at I i et par uger frem vil få lov til at kigge nærmere på tingene. I dag nøjes jeg dog med at vise det hele på ét billede og så må detaljerne komme løbende.

Synes godt Jeanette og jeg kan klappe os selv på skulderen over den store succes med selve træffet, men så sandelig også vores arbejde med de mange goodiebags. Vi har fået lavet et samarbejde med hele 15 sponsorere som så har forkælet alle deltagerne. Rigtig mange lækre ting gemmer sig posen og jeg glæder mig til at tage det hele i brug.


#BloggerTræfDK

4 kommentarer:

 1. Hatten af for jer 2 initiativrige kvinder :-)
  Og en dejlig søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Sammen kan vi klare alt, det er jeg sikker på.. ha ha.. eller i hvert fald forsøge.. <3
  Tak fordi du er som du er og fordi du har åbnet dig så meget op for mig.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det kan vi bare :D
   Tak i lige måde. Jeg er så glad for at vi har så god en kemi. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)