Gør alt for at tænke på noget andet

Jeg skal da lige love for at nerverne er på sit højeste i dag. Jeg er så nervøs for mit møde hos psykiateren i morgen. Jeg skal desværre alene derud og jeg er så pisse bange for at blive afvist til behandling eller blive sat på en behandling jeg ikke har råd til. For fanden da også! Jeg får ikke sovet i nat, that's for sure.

Prøver dog på at komme på lidt andre tanker i dag. Har ordnet lidt forskelligt på nettet, ryddet en smule op i lejligheden, men har ikke fået gjort rent. Har ikke haft energi til det. Og her til aften sidder jeg og stener lidt serie-afsnit jeg er bagud med og kigger på ting til Jul. Alt fra julegaver, julepynt og covers til min telefon - hvilket har vist sig at være næsten umuligt. Det vrimler med fede covers til de nyeste iPhone telefoner, men at finde nogen til en HTC One er næsten umuligt. Hvad fanden? Det er da ikke en udgået model allerede, er det?

Nå, men jeg vil stene videre... Ønsk mig held og lykke i morgen. Og derefter skal vi jo lave de store goodiebags til bloggertræffet på Lørdag. Tiden er satme gået stækt. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)