Støvler på Tilbud

Så blev det November og Julen nærmer sig med hastige skridt - hvilket også betyder at Vinteren nærmer sig. Jeg har en massevis af sneakers og sommersko, men kun ét par støvler jeg kan bruge når det er koldt og regner/sner. Det virker bare så forkert! Men jeg synes det er utroligt svært at finde nogen der sidder godt og som jeg kan holde ud at gå i. Jeg har kigget efter nogen i et par år nu, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til at kigge på kategorien "nedsatte varer" hos Spartoo. Faktisk for dårligt, for det er jo oplagt at kigge på udsalgsvarer når Efteråret er ved at være forbi og de gode støvler kommer på tilbud op til Vinteren.

Så jeg vil holde øje med netop den side hos dem. Kunne være så rart at finde noget man kan bruge. Og imellem dem jeg har fundet til billedet her er jeg smaskforelsket i de røde. Jeg er normalt slet ikke til de klassiske julefarver, men i år tror jeg de sniger sig lidt ind alligevel - i det mindste i beklædningen og fodtøj. Hvad synes I? Go eller no-go til disse støvler? Jeg er ikke sikker på at jeg kan passe dem omkring læggen, men... det skader vel ikke at prøve?

3 kommentarer:

  1. Jeg er stadig lidt i krise over sko her til vinter, aner virkelig ikke hvad jeg skal anskaffe mig.. ha ha..

    Jeg så nogen i brun i Kvickly i dag, som minder om de der røde, bare lidt korter, men de var ikke i min str desværre.

    Knus <3

    SvarSlet
  2. Jeg slipper for bøvl med at købe støvler i år,fandt nogle gode sidste år og skyndte mig at købe to par mere. Jeg går rigtigt meget så jeg slider mit fodtøj hurtigt

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)