Gør Sætningen Færdig TAG #15

Det er evigheder siden at jeg har lave en "Gør sætningen færdig"-tag, så tænkte at det var på tide at lave en nu. Sidder og hygger mig med lidt serie-afsnit på sofaen så kunne jo lave denne imens.

Jeg læser lige i øjeblikket "Det der ikke slår os ihjel" af David Lagercrantz. Jeg har ikke fået læst i den i et par dage, men har bare haft så meget at se til. Men jeg er snart færdig med den og så skal jeg igang med "Lola og Naboens Søn" af Stephanie Perkins. Glæder mig meget for jeg skulle gerne få mulighed for at læse den næste i rækken bagefter. :D

Vejret har været meget blandet, men det har heldigvis været godt de dage hvor jeg har skulle ud og til forskellige arrangementer, møder osv. Så jeg er tilfreds og naturen er jo også bare super smuk lige for tiden. Smuk gylden og sprød.

Min weekend ville blive perfekt hvis.... Ved I hvad? Den har været perfekt. :D Har tilbragt en masse tid sammen med en masse skønne blogger-piger og min søster. Det har været rigtig skønt og nu glæder jeg mig bare endnu mere til næste gang vi skal ses.

Jeg har brugt meget tid på at bekymre mig over mit møde hos psykiateren. Op til var et mareridt og tiden efter har været ret... mixet. Har været i godt humør pga. weekendens arrangement, men derudover så har jeg tænkt meget på min samtale. Er stadig en smule i chok over det han sagde til mig, men jeg er også begyndt at acceptere tanken hvis det viser sig at det bliver den endelige diagnose. Og så ser jeg bare frem til at der kan blive arbejdet med det og jeg måske kan begynde at få det bedre.

Jeg er for tiden igang med at lave min egen personlige pakkekalender og ja den bliver en del af bloggen i December måned. Har ville lave en de sidste par år, men bare aldrig fået den lavet. Jeg har holdt mig til de søde sager, da jeg ikke vil kunne holde fingrene fra den hvis det var makeup eller andet i den kategori. Samt at det ville blive alt for dyrt. Så jeg har måtte holde mig til de søde sager, men det er også helt fint. For så får jeg lidt sødt hver dag, og det gør at jeg ikke får en irriterende craving. Så kan jeg holde den nede hele måneden. Og den passer rigtig fint til det jeg har planlagt til julekalenderen på bloggen. Nu skal jeg så bare have brainstormet for at finde indhold til 24 dage. :D

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er stupide mennesker. Folk der lyver men ikke vil indse at folk kan gennemskue det. Folk der skræmmer livet af en ved at skyde verdens største kanonslag af imens man sidder og spiser. Folk der ikke vil indse deres fejl og bortforklarer det med endnu mere langt ude løgnhistorier. Folk der er så egoistiske, øretæveindbydende, ufølsomme og løgnagtige men påstår de er ærlige og dem selv? Ja undskyld mig, men tror der er noget de har misforstået. Ingen har lyst til at have noget med sådanne typer at gøre.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når jeg læser hvor god en oplevelse de andre bloggere har haft i forbindelse med bloggertræffet her i weekenden. At kunne se at ens anstrengelser og arbejde har båret frugt er virkelig bekræftende.

Mit køleskab er for tiden fyldt med nogle virkelig lækre dressinger fra Aldi som før kostede 7 kr stykket men her i Fredags var sat ned til 3,½ kr. What!?!?! Yup. Så jeg købte altså 6 flasker men de bliver også brugt hurtigt når jeg koger kartofler og laver salat. Derudover så har jeg i dag købt nogle juleøl fra Skovlyst. Can't wait to try them!

Jeg har leget meget med mine nye eyeliners og overvejer at skrive et indlæg og vise hele min samling. Har haft mange flere, men har smidt alle dem fra eBay ud da jeg simpelthen bare blev så træt af dem. De smittede af konstant så man kunne faktisk ikke rigtig bruge dem. Men så er det jo godt at jeg fik samlet alle de lækre eyeliners fra Yves Rocher.

Jeg har haft problemer med at få skrevet en ønskeliste her til jul. Jeg har kun 3 ting stående på listen, og det er ikke ligefrem godt nok - det gør det svært for folk at købe noget til mig som jeg rent faktisk ønsker mig. Men synes det er svært at finde på noget. Håber dog at der dukker idéer op de næste par uger.

Jeg har haft en svaghed for den hittekilling min søster og hendes kæreste passer lige i øjeblikket. Hun hedder Hulda og er simpelthen bare den sødeste lille pelsklump. Hun er så kær og så kælen. Jeg ved dog at Cosmo ikke vil bryde sig om at få sig en lillesøster, så jeg skal ikke have en lille killing lige pt. Desværre. Men jeg elsker jo Cosmo og ville blive super ked af hvis han ændrer personlighed bare fordi jeg får endnu en kat. Så jeg må vente til den dag jeg ikke har ham længere - hvilket jeg håber er om laaaaaang tid. Men Hulda er sku dejlig og jeg håber hun får et godt og kærligt hjem når hun en dag skal videre.

Jeg har lyttet meget til Adele's nye sang "Hello" og Justin Bieber's "Sorry". Jeg synes Adele er fantastisk, men jeg hader Justin Bieber - vil dog indrømme at den nye sang er overraskende god.

Jeg kunne godt fråde noget lækkert lige nu, men jeg er stop mæt efter den store aftensmad. Men dagen er ikke ovre endnu, så det kan være at jeg skærer mig et stykke kage senere. Købte lidt lækkert hos bageren tidligere.

Jeg har endelig fundet mig en rigtig tacky og overdrevet julestrik. I ved sådan en af de der totalt kiksede af slagsen som Amerikanerne elsker. Jeg var faktisk lidt i chok over at Føtex havde dem til salg og de har lidt forskellige at vælge imellem. Jeg endte dog med at købe en af dem til mænd, da jeg synes den var skæg. Men I må vente med at se den til en gang i December tror jeg.

Jeg håber at vores tur til Jylland i slutningen af November bliver til noget, da jeg gerne vil op og se hvordan min søster bor, samt hilse på en af de andre katte de har i pleje - og gense Hulda. Derudover så har vi snakket om at vi skal ud og gå lidt ture, julehygge og lave julekonfekt. Ja jeg ved godt at jeg er tidlig på den, men nu er det November, så det er okay at begynde at planlægge jul - både på bloggen og IRL og især begynde at tænke på julegaver.

2 kommentarer:

 1. Dit indlæg gør mig så glad søde, man kan virkelig mærke at også du er fuld af god og positiv energi efter weekenden og det er så skønt.

  Håber lidt at vi kan finde tid til at køre en tur ud i naturen snart.. vil så gerne nå det inden alle bladende falder af.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for at høre, for det var jeg også. :D
   Ja det ville være rart med en tur ud i det grønn..... nej vent... Det orange. :D Men har bare stadig det dumme økonomiske problem. /: Og nu skulle vi få blæsevejr inden længe.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)