I Julehumør på en Søndag

Var egentlig startet på dette indlæg for flere timer siden, men så kom jeg til at sidde og surfe lidt rundt inde på eBay. Jeg har stadig lidt ting jeg gerne vil se om jeg kan finde og købe hjem her til Julen, og jeg fandt da også lidt af det. Elsker eBay og at det er så billigt derinde. Ja leveringstiden er lang, men jeg har efterhånden vænnet mig til det. Dog fandt jeg én ting hos en sælger fra Tyskland - hvilket også betyder det er lidt dyrere, men kommer frem 3-4 gange så hurtigt. Jeg har kigget efter et vinter-cover til min HTC One i et par år nu, men fik aldrig købt et sidste år da jeg fandt et design jeg synes om. Og det er ikke nemt at finde et til min model. Der findes et utal af covers til alle iPhone variationerne, men min HTC One er vist ved at være en uddød mobil. *Hahahahah* Men jeg fandt det design jeg faldt for sidste år - vintertema med en ræv, så det kunne ikke være mere perfekt. Nu glæder jeg mig bare til at få det hjem.

Jeg kigger også efter lidt julegaver, men synes virkelig det er svært. Har dog en idé til én til de gamle, som jeg skal høre om min søster er med på at give dem. Det er nemlig noget de har udtrykt de godt kunne tænke sig. Så det skal lige undersøges nærmere. Derudover så er jeg sku lidt lost. Min søsters kæreste har jeg fået ordnet til, men det er de andre der er svært. :P Især når vi er blevet enige om at det ikke skal være det helt store i år da ingen af os har råd til det. Det er heller ikke gaverne det kommer an på i vores familie, men derfor vil vi gerne give hinanden lidt alligevel.

Ja det er meget julesnak, men har også været ret meget i julestemning i dag. Er så småt begyndt at tage julepynten frem og sætte lidt på plads, samt at maden i dag har været lidt jule-agtigt. :D Elsker det! Og er jeg egentlig den eneste der køber servietter der er sæson-præget? *Hehe* Kunne ikke stå for de to slags I ser nederst.2 kommentarer:

  1. Elsker jul, såå hyggeligt, her er det alle ungerne der får gaver, de voksne nyder maden, hyggen og de glade børn. Lone

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har ingen børn i vores familie. :) Så vi giver stadig hinanden gaver.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)