Jeg fik endelig mulighed for at læse "Lola og Naboens Søn"

Jeg har tidligere læst "Anna og det franske kys" af Stephanie Perkins og jeg elskede virkelig den bog! Så da jeg så at LoveBooks ville sponsorere "Lola og Naboens Søn" blev jeg virkelig glad. Jeg har ville læse denne lige siden jeg blev færdig med den første, så jeg gik straks igang med at læse denne da jeg blev færdig med den jeg var igang med op til bloggertræffet.

Stephanie Perkins rammer plet endnu en gang. Jeg faldt pladask for Lola og Cricket. Historien om de unge forelskede nabo-unger der mødes igen efter at have været uden kontakt i flere år og genfinder kærligheden. Problematikken i det rigtige og forkerte forhold - valget imellem den farlige fyr og den generte stille fyr inden ved siden af. Det er altid noget der fanger mig. Og så elsker jeg, at der var plads til at Lola kunne være den skæve og meget anderledes type, der skiller sig utroligt meget ud af mængden med sit vilde tøj og hår. Adoptivforældre der er homoseksuelle - I LOVE IT! Elsker at lige netop de ting var blevet flettet ind i denne skønne historie.

Denne har vækket lige så mange følelser i mig som "Anna og Det Franske Kys" gjorde og jeg elsker når en bog kan gøre den slags. Mere af det tak!

Nu håber jeg virkelig at jeg får lov til at læse "Isla og Jagten på Lykke". Så kan jeg måske nå mit mål jeg har sat mig selv. Jeg mangler nemlig kun at læse to bøger mere i år. Ville være dejligt.

Min Goodreads rating:


#BloggerTræfDK

2 kommentarer:

  1. Jeg har læst at det er en selvstændig efterfølger, så vil den kunne læses uden at have læst den første?:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du kan sagtens læse den uafhængigt af de andre. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)