Idéer til indhold i din "Lav-Din-Egen-Julekalender"

Som nævnt i Mandags, så ville jeg vise jer hvad I kan smide i jeres "Bland-Selv"-Julekalender, hvis I beslutter jer for at købe en eller hvis I er den heldige vinder i min GiveAway der slutter på Søndag. :D Jeg har fundet lidt ting frem fra mine egne gemmer samt nogen fra BilligVoks.dk. Det er vigtigt at I finder nogle ting der passer til de mål I kan se her. Jeg har så ikke været helt så god til kun at finde ting der passer i rummene, men så har jeg smidt en seddel i rummet i stedet og skrevet et nummer der matcher en pakke der så skal pakkes op i stedet for. Men finder man primært neglelakker, produkter i rejsestørrelser og små stykker slik, så kan de godt passe i. Så det er kun fantasien der sætter grænsen.

BilligVoks har nogle ting man kan vælge imellem og de er delt op i tre kategorier.
* Ting der passer i de små rum
* Ting der passer i de mellemstore rum
* Ting der passer i de store rum
I kan finde neglelakker, læbepromader, sæber, voks, makeup, hårolier osv. Rigtig mange lækre ting - og så til billige priser. Så om man laver sådan en kalender her eller ej, så er der da mulighed for at få en masse ting til billige penge. Så vil da mene at det er kigget værd uanset hvad. Og det bliver spændende at se hvad min søster siger til de ting hun har fået i sin. ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)