Duftlys fra Søstrene Grene

Som jeg skrev i mit indlæg tidligere på dagen, så var vi jo inde og kigge lidt rundt i Viborg i går. Vi var også inde forbi Søstrene Grene, som jeg meget gerne ville ind og kigge i. Derinde var jeg på udkig efter et par ting, som jeg har set andre skrive om, og jeg fandt dem! I hvert fald duftlysene. Der var mange forskellige at vælge imellem, men det var ikke dem alle jeg synes om duftene på. De tre slags I ser her på billedet var dem jeg synes bedst om. Den første er den der hedder "Lotus" og den har den duft jeg vil kalde for en boyfriend-duft. Der er forskellige slags af den, men denne har den sådan mere rene af salgsen. Jeg købte to fordi jeg synes den er helt igennem fantastisk. :D

Derudover faldt jeg også for "Fig" og "Cranberry". Cranberry er en meget sød og frugt-agtig duft, som ville være perfekt til Sommer. Fig er også sød og frisk, men lidt mere.... spa-agtig. Den er svær at forklare. Den kunne dog være ret god til Vinteren, men tror jeg gemmer den til Sommer pga. den dejlig frisk duft.

Disse lys findes vist både i denne tin-dåse og i glas. De koster 26,60 kr stykket, så det synes jeg faktisk er et super godt køb. Fantastisk at Søstrene Grene er hoppet med på duft-lys bølgen. Jeg er stor fan af dem lige nu. *Hehe*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)