En Familie Tur for at besøge min Søster

Bloggen stod helt stille i går, men det var der en god grund til. :D Jeg var nemlig taget med mine forældre på et lidt længere trip - nemlig en tur til Viborg hvor vi skulle besøge min søster og hendes kæreste. :D Jeg havde endnu ikke set deres lejlighed og de har nu boet der i 2½ år, så det er faktisk for dårligt. Men sådan er det med vores familie. Vi ses ikke ret tit. Men da jeg fik muligheden for at tage med derover så tog jeg den altså. Savner også min søster helt forfærdeligt, så selvfølgelig skulle jeg med en tur til Jylland.

Vi skulle køre kl 8, så jeg var oppe 5:20 ca for at komme i bad, gøre mig klar, klargøre morgenmad, finde de ting frem jeg skulle have med og selvfølgelig komme i noget tøj. Det er en super lang tur, så vi var først deroppe omkring kl 11. Men vi nåede en masse den dag. Vi var inde og gå lidt i byen og fik da også lige lidt tid med min søster alene. Savner vores hyggelige stunder sammen, så det var rart. Fik også købt lidt, som I vil få at se senere i dag og i morgen.

Hyggen manglede heller ikke. Vi havde det virkelig morsomt og fik julehygget lidt. Billederne af det vi fik lavet får I her på Tirsdag. Og vi skulle også spise med, så klokken var ret mange inden jeg kom hjem. Derfor kom der heller ikke et indlæg i går. Men det har været en super hyggelig dag og jeg glæder mig virkelig til at ses med dem igen på et tidspunkt her i December. De skal jo lige have de gaver jeg giver dem til jul og så skal vi nok hygge med noget julefrokost. :D

Håber også I havde en god Lørdag og fik en god start på weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)