Fredagen hvor folk går amok

Et eller andet sted, så er jeg glad for at Fredagen snart er overstået. Det har været en totalt crazy dag. Jeg startede ud med at få ordnet lidt praktiske ting herhjemme, da jeg har nogle punkter på min to-do-liste jeg gerne vil nå inden December. Ikke noget der har med bloggen at gøre, men mere for min egen skyld og mit eget overblik herhjemme. *Hehe* Så fik ordnet en lille del af det i dag, og så skal resten ordnes på Søndag og Mandag.

Jeg skulle også nå forbi apoteket i dag og ned og se på tilbud i Føtex. Apoteket var en kæmpe skuffelse. Kom kun hjem med mine p-piller, da min psoriasis-medicin koster 230 kr og det har jeg altså ikke råd til lige nu. Eller resten af året nok. Det er så meget noget lort at medicin skal være så svinedyrt! Så lægen på sygehuset bliver nok ikke så glad for mig når jeg kommer i December, men jeg er altså ikke født med en guldske i røven, så jeg har ikke en masse pengene stående til den slags og jeg får ingen hjælp nogle steder. Og nej jeg er ikke medlem af Danmark, da jeg ikke fik hjælp da jeg var 18 til at få det ordnet (jeg har aldrig fået fortalt at det var en mulighed), så da jeg søgte det, fik jeg afslag pga. min psoriasis og struma. Så det er ikke muligt for mig at få. Så jeg fik ikke købt min medicin. Synes nu heller ikke den virker overhovedet, såå... det er nok ikke det store tab for mig. Men nu frygter jeg hvad de ellers sætter mig til at prøve. Det er nok dobbelt så dyrt, men det kan jeg så ikke. Så mit invaliderende problem med psoriasis bliver nok aldrig bedre. /: Lorte gener.

Men jeg skulle som sagt også ned i Føtex og hold da op et kaos! Der var mennesker overalt! Det var selvfølgelig pga. deres 40% tilbud på rigtig mange ting i butikken, men damn! Jeg skulle bare lige have noget aftensmad og kigge på noget praktisk, så jeg måtte stå i kø virkelig længe for at komme hjem med de få ting der var i min kurv. Totalt crazy. Så jeg var glad for at komme ud derfra. *Haha*

Har lige fået spist og vil nu læse resten af "Liv & Død" inden jeg skal i seng. Skal allerede under dynen om små 4 timer da jeg skal op kl 5:30 i morgen. Det er urimeligt på en Lørdag!!!! :D Men jeg går forhåbentlig en super hyggelig dag i møde. Tager kamera med og vil tage billeder og MÅSKE vlogge. Kan ikke love noget. Men håber på en hyggelig dag. :D

Vil smutte. Håber I har haft en god start på weekenden. Og måske fået shoppet lidt i anledningen af Black Friday?

5 kommentarer:

 1. I den tid du har taget den medicin, har du da kunne mærke en forskel.. virker det?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke nok til at jeg vil sige den virker. Er på max dosis og der ville jeg forvente at den kunne holde det helt nede og det kan det ikke. /:

   Slet
  2. Hvis du ikke føler det virker så er det sku også træls at blive ved og samtid bruge pengene på det. Kan du mærke at du er stoppet??

   Slet
  3. Jeg føler ikke rigtig der er nogen forskel. Måske en meget lille smule mere tør hud, men ellers ikke.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)