Tester - Pretty Nose Pore Strips fra Cosmorea

Da jeg var i Odense her sidste gang, var Jeanette og jeg inde i en ny butik der hedder Cosmorea, og det er en af de der lækre skønheds-relaterede butikker. Jeg er vild med den slags - især når det er makeup og skønheds-produkter man kan købe for menneskepenge (altså at det er billigt nok til at vi fattige mennesker også kan være med). Jeg var forelsket i virkelig mange ting derinde, men kom kun hjem med et par ting. Jeg havde ikke råd til at forkæle mig selv den dag jeg var derinde, men havde jeg det, så var der minimum én øjenskygge der bare skulle med mig hjem! Men det må blive en anden dag, eller når Cosmorea.dk åbner. Ohhh yaijs! De åbner nemlig snart en webshop!

Men jeg kom som sagt kun hjem med et par ting, og den ene var disse Nose Pore Strips fra et mærke der hedder Pretty. Jeg slås ikke ret meget med blackheads eller lignende på næsen, men en gang imellem dukker der trælse ting op, og i de situationer er det rart med nose strips. Jeg har dog ikke været så heldig med dem jeg har købt før i tiden, og har derfor været på jagt efter nogle gode til billige penge længe. Fik så et par stykker af Jeanette som var virkelig gode, men de er alt for dyre til at jeg gider købe nogle nye, så da jeg så disse til 20 kr i Cosmorea, så tænkte jeg at det ville være dumt ikke at prøve dem. Og hold da op! Det var den bedste beslutning! De er nemlig super lækre og jeg skal lige love for at de tager fat. Jeg er fan! Og så til 20 kr?!?! Jeg skal så meget have nogle flere pakker og gerne nogle andre variationer hvis der er det. Må jeg se efter næste gang jeg kommer til Odense.

Måden man bruger dem på er at man renser ansigtet grundigt, lader næsen være våd/fugtig og putter så en tør strip på næsen. Tryk den godt på plads og masser lidt så du er sikker på at den får ordentlig fat. Lad den sidde på i 10-15 min og træk den så langsomt af igen så den tager mest muligt fy-fy med ud af dine pore. Den trækker også små irriterende dun med af og jeg elsker følelsen. :D Jeg kan varmt anbefale disse. Og så til 20 kr!!!! Love it!

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)