Familie Weekend!

At komme hjem og blive mødt af denne skønne fluffy pelsklump er simpelthen noget af det bedste. Også selvom det er træls at han kører halen op under næsen på en og man ender med at sidde med en halv kat i ansigtet (ja han fælder en del). Han er altid så glad for at se en - også selvom man kun har været væk i 5 min. *Hehe* Elsker ham sku.

Jeg har været nede hos de gamle i aftes for at spise og hygge lidt med min søster. Det er virkelig rart at se hende igen. Jeg savner at hun bor noget tættere på så man kan ses noget oftere. Håber det en dag sker. Men indtil da så må jeg nyde al den tid jeg kan få sammen med hende når de er på besøg. Det bliver ikke til ret meget, men lidt får jeg da ud af det. I morgen skal vi også hygge og julebage, så det skal nok blive hyggeligt. Desværre tager de allerede hjem igen i morgenaften, så det er lige en dag mindre end jeg havde håbet på. Øv! Så må bare prøve at nyde dagen endnu mere i morgen.

Jeg vil hoppe i seng. Håber I har haft en dejlig Fredag og at I har fået Juleferie. ;) Nat nat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)