#BlogXMas - Julegaverne til min Familie

Jeg har været færdig med julegaverne længe, men det er først nu her for en lille uge siden at jeg fik pakket dem ind. Jeg har fundet dette fine gavepapir som ikke er for overdrevet julet. Det synes jeg nemlig ikke så meget om. Jeg har så brugt noget hvidt gavebånd til samt nogle skønne mærker. For lige at sætte en sidste personlig detalje på, så er der kommet snefnug på dem alle.

Jeg havde ellers planer om at jeg ville være lidt mere kreativ med gaverne i år, men jeg synes ikke rigtig at jeg kunne finde på noget spændende. Så det blev bare en simpel indpakning.Dagens Te og Pakke
Dagens te-julekalender låge gemte på en te der hedder "Breakfast Special" der er en sort te. Skønt at den lige kom i dag, for jeg har virkelig lyst til en lidt mere almindelig te, hvilket denne er.
Dagens pakkekalender er en Holly bar fra Toms og denne havde jeg også glemt at jeg havde købt, så det var en virkelig dejlig overraskelse. Og så elsker jeg virkelig fransk nougat. :D

Hvis I skulle have lyst til at kigge tilbage på de tidligere julekalendere her på bloggen, så har jeg listet lågerne fra datoen i dag herunder. Synes selv det er skægt at kigge tilbage på. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)