Dagens Aftensmad - Cremet Paprika Suppe

I dag skulle jeg teste en ny suppe - nemlig den fra Mou med Paprika. Der er risotto ris og rød peber i, men jeg valgte at tilføje lidt løg, alm. ris og edamame bønner. Var lidt nervøs for at teste denne da jeg ikke vidste om jeg ville kunne lide den, men ......... !!!!!! Den er fantastisk! Måske en ny favorit suppe! Kan klart anbefale den til alle der godt kan lidt en suppe med lidt fyld og lidt at tygge i. Den er perfekt krydret og jeg elsker at det også er en suppe med karry.

Har I prøvet den? Hvis ja hvad synes I så selv?8 kommentarer:

 1. Har ikke prøvet den nej, men et faktisk helt fristet. Vi har til gengæld tomatsuppe stående i køleskabet - hjemmegjort da den vi kom til at købe fra Karoline var skuffende. Og prisen på home-made kan ikke slås :D Bare ærgerligt min mave ikke helt er frisk på det i dag :/

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan varmt anbefale den. Den smager virkelig lækkert. Er selv slet ikke til tomatsuppe. Håber din mave er kommet ovenpå igen så du kan spise lidt igen. :)

   Slet
 2. Uuuh ser faktisk lækkert ud!!! Hvad smager det mon sådan helt af??? Jeg kan ikke lide bømner og rød peber overhovedet haha.. Mangler nogle madideer og det der ser ikke værst ud :) kan godt nok normalt ikke lide suppe

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også bare lækker! Der er ikke bønner i den - det er nogen jeg har tilføjet, så det er faktisk kun den røde peber du skal pille fra hvis det er. :D Men der er ris i. Ved ikke lige hvordan du har det med dem?

   Slet
  2. Ris har jeg intet imod - elsker ris! Ved bare ikke om jeg kan lide selve suppe smagen :)

   Slet
 3. Det ser lækkert ud! Det må jeg prøve en gang :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan i hvert fald varmt anbefale den. Den er så lækker!

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)